Garantie

Wij garanderen dat we gezonde A-kwaliteit haagplanten leveren. Dit betekent dat onze planten vitaal en sterk zijn. Als u de informatie die staat bij de beschrijving van onze haagplanten doorgenomen hebt, en u volgt de stappen van onze aanplanttips op, dan zal uw haag het uitstekend doen.

Mocht uw haag er toch minder fraai gaan uitzien dan is dit een signaal dat er in de plant iets niet helemaal goed gaat. In 95% van de gevallen ligt de oorzaak in de bodem. Planten zijn levende wezens en hebben op tijd water en voeding nodig. In de meeste gevallen wordt er te laat water gegeven. Maar het kan ook zijn dat de bodem niet goed wil draineren waardoor de grond te nat blijft. Of dat u geen of teveel voeding gegeven hebt bijvoorbeeld.

Extreme weersomstandigheden 
Bij zeer extreme weersomstandigheden zoals zeer strenge vorst, hagel en storm kunnen de haagplanten beschadigd raken. Bij schade die ontstaat bij deze extreme weersomstandigheden kunt u geen aanspraak maken op garantie. 

Voorwaarden garantie

We kunnen helaas geen 100% garantie geven omdat we niet kunnen controleren of de haagplanten goed verzorgd zijn zoals we adviseren in de beschrijving van de soorten en in de aanplanttips. Voor haagplanten die geleverd zijn met kluit (van 1 oktober tot en met 1 mei) geven we garantie tot 1 juni. Mochten de haagplanten in deze periode niet aanslaan dan heeft u recht op garantie. Haagplanten die afsterven in de late lente en zomer wordt in 9 van de 10 gevallen veroorzaak door gebrek aan water zoals eerder beschreven. Hier hebben wij geen zicht op en we kunnen daardoor niet jaarrond garantie geven. Voor haagplanten die geleverd worden in pot (in principe jaarrond) geven we na aankoop 2 maanden garantie

Bekijk ons aanbod haagplanten

Haagplantenkopen.nl heeft meerdere soorten winterharde en wintergroene haagplanten. Bekijk ons aanbod en kies welke haagplanten het beste bij uw wensen passen. Weet u niet zeker welke haagplanten geschikt zijn voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op. 

Assortiment wintergroene en winterharde haagplanten: