Klantenservice

Wie is Haagplantenkopen.nl?

Haagplantenkopen.nl is Dé specialist in het leveren van winterharde en wintergroene haagplanten.

Onze kwekerij is gevestigd in Overijssel in het dorp Staphorst. Het bedrijf ligt vlakbij de snelweg A28.
We kweken onze winterharde en wintergroene haagplanten op 7,5 hectare. De grondsoort is zandgrond. Deze zandgrond zorgt voor een kluit met fijne wortels wat het aanslaan in uw tuin ten goede komt Het bedrijf bestaat uit een team van ervaren kwekers die zich elke dag 100% inzetten om a-kwaliteit planten te kweken en te leveren. Door de relatief kleine opzet is Haagplantenkopen.nl zeer flexibel en snel in communicatie.  

Vollegrondsteelt (planten met kluit)
Haagplantenkopen.nl vermeerdert zelf het plantmateriaal en koopt deels plantgoed in. Het startmateriaal wat uitgeplant wordt in de vollegrond is 15-25cm groot. Deze planten worden in 2-3 jaar gekweekt naar verkoopbare plant. Voor de grotere maten worden deze 2-3 jarige planten nogmaals verplant voor 2-3 jaar om lengtes van 2 meter te krijgen. De haagplanten worden op en top verzorgd tijdens de teelt zoals op tijd voorzien van water en voeding, snoeien en onkruidvrij houden. Vanaf oktober begint het rooiseizoen en kunnen orders gereed gemaakt worden voor de klant.
Teelt in pot (planten in pot)
Om jaarrond planten te kunnen leveren zetten we haagplanten vanuit de vollegrond in pot. De haagplanten krijgen op deze manier een beter wortelstelsel zodat ze ook in de zomer geplant kunnen worden.

Waarom kiezen voor Haagplantenkopen.nl

A-kwaliteit van eigen kwekerij 
Doordat we onze eigen gekweekte haagplanten leveren weten we de herkomst. Op deze manier garanderen we de hoogste kwaliteit. Onze planten zijn niet dun met een paar sprieten, maar mooie volle haagplanten. Na aanplant staat er dan ook direct een haag!
Ervaren kwekers
We hebben jaren ervaring met het kweken van haagplanten. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u A-kwaliteit haagplanten krijgt.
Snelle communicatie 
Doordat ons bedrijf, in vergelijking met andere aanbieders, niet te groot van opzet is, zijn de lijntjes kort. Hierdoor zijn we snel in communicatie. Neem eenvoudig telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.
Snelle levering 
Omdat we van eigen kwekerij leveren kunnen we snel leveren. Kies zelf eenvoudig online uw levermoment tijdens het bestelproces.
Gemakkelijk bestelproces en veilig betalen 
Overzichtelijk, Gebruiksvriendelijk en Betrouwbaar zijn voor ons de belangrijkste pijlers. Op onze website kunt u gemakkelijk bestellen en veilig betalen met IDEAL.