Verzending

Verpakking

Wij verzenden onze haagplanten standaard op pallets. Dit kunnen losse blokpallets zijn of palletboxen. Deze zogenaamde éénrichtingspallets worden niet omgeruild of teruggenomen dus blijven bij u achter. Onze pallets zijn gemaakt van onbehandeld hout en zijn niet lang houdbaar. We kunnen ze dus niet hergebruiken.

Bezorgdagen

Bij het bestellen kunt u aangeven in de bestelnotities welke datum u wenst de order geleverd te hebben. We doen ons uiterste best om de orders zo snel mogelijk te verzenden.
Gemiddeld kunt u uitgaan van onderstaand schema:

Orderdag: Leveringsdag:
maandag: woensdag
dinsdag: donderdag
woensdag: vrijdag
donderdag t/m zondag: dinsdag

Mocht u andere wensen of vragen hebben over de bezorgdagen neem dan contact op.

Bezorgtijden

Wij werken in Nederland met één transportbedrijf die de orders levert met een vrachtwagen. Het is daarom van belang dat uw straat wel toegankelijk is voor vrachtwagens om op uw terrein te kunnen komen.
Via het e-mailadres, die u bij de bestelling hebt opgegeven, wordt u op de hoogte gebracht van het tijdstip van levering. Het transportbedrijf werkt met een tijdvak waardoor u precies weet wanneer de bestelling geleverd wordt.
In principe is het niet noodzakelijk om thuis te zijn. Onze chauffeur moet dan wel de pallet(s) kwijt kunnen op bijvoorbeeld uw oprijlaan.

Bezorgkosten

Het transport van planten is al snel kostbaar omdat planten veel ruimte in een vrachtwagen innemen. We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk houden door de producten zo efficiënt mogelijk in te pakken.
De verzendkosten worden automatisch berekend aan de hand van de producten in de winkelmand. Voor het verzenden van onze haagplanten is minimaal één palletplek benodigd. Daardoor zal als minimaal bedrag €49,50 gerekend worden bij het bestellen van haagplanten.

We bezorgen gratis vanaf €475,-

Bekijk ons aanbod haagplanten

Haagplantenkopen.nl heeft meerdere soorten winterharde en wintergroene haagplanten. Bekijk ons aanbod en kies welke haagplanten het beste bij uw wensen passen. Weet u niet zeker welke haagplanten geschikt zijn voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op. 

Assortiment wintergroene en winterharde haagplanten: